نمونه قرارداد پیمانکاری برق صنعتی

1. مشخصات طرفین قرارداد

1. 1 مشخصات کارفرما :

آقا/ خانم/ شرکت ……… به مدیریت/ نمایندگی …… به شماره ملّی/ شماره ثبتی …… به نشانی …….. شماره تلفن ثابت ……. و شماره همراه ……. می باشد.

1. 2 مشخصات پیمانکار :

آقا/ خانم/ شرکت ……… به مدیریت/ نمایندگی …… به شماره ملّی/ شماره ثبتی …… به نشانی …….. شماره تلفن ثابت ……. و شماره همراه ……. می باشد.

2. موضوع قرارداد و محل انجام آن

موضوع قرارداد عبارت است از تأمین تجهیزات، نصب و راه اندازی پست برق ساختمان شماره ….. شرکت ….. به شماره ثبتی …… به نشانی ……. می باشد.

3. محاسبات و مشخصات فنی پروژه

3. 1 ولتاژ ورودی سیستم یکسو کننده، تغذیه پست 220 ولت جریان متناوب تک فاز و فرکانس 50 هرتز می باشد.

3. 2 ولتاژ خروجی نامی 48 ولت جریان مستقیم DC است.

3. 3 جریان نامی پست برق، 20 آمپر است.

3. 4 سیستم کنترل ولتاژ یکسوکننده، از نوع تریستوری می باشد.

3. 5 تغییرات ولتاژ خروجی به ازاء تغییرات ورودی و به ازاء تغییرات مجاز بار کمتر از 1% است.

3. 6 سیستم خنک کننده پست اصلی از نوع گردش طبیعی هوا در داخل رک می باشد.

3. 7 ……

4. هزینه قرارداد( به تفکیک و کلی)

4. 1 هزینه اجرای موضوع قرارداد اعم از تأمین تجهیزات مربوطه، نصب و راه اندازی آن به ارزش …… ریال تعیین می گردد.

4. 2 هزینه جزء به جزء اجرای موضوع قرارداد به شرح ذیل می باشد:

4. 2. 1 هزینه تهیه سیستم تغذیه 20 آمپری تک فاز به ازای هر تعداد به ارزش ….. ریال محاسبه می گردد.

4. 2. 2 هزینه خریداری و نصب سازه نگهدارنده پست برق به ارزش …… ریال محاسبه می گردد.

4. 2. 3 هزینه خریداری تابلو جریان مستقیم(DC-Box) و نصب آن به ارزش ….. ریال محاسبه می گردد.

4. 2. 4 هزینه کلید فیوز مینیاتوری تک پل 20 ولت و فیوز DC به ازای هر یک به ارزش …… ریال محاسبه می گردد.

4. 2. 5 حق الزحمه خدمات پشتیبانی از بابت نصب و راه اندازی، تست و آزمایش و تحویل موقت سیستم موضوع قرارداد به ارزش ….. ریال محاسبه می گردد.

5. شرایط پرداخت

5. 1 مبلغ …… ریال معادل ….. درصد از کل ارزش قرارداد در هنگام عقد قرارداد پرداخت می گردد( در ازای دریافت چک تضمین به ارزش ……. ریال به شماره ….. ).

5. 2 مبلغ …… ریال معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد پس از انجام 50% کار با تأیید سرپرست کارگاه.

5. 3 مبلغ …… ریال معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد پس از تکمیل کامل پروژه با تأیید (نهاد منتخب نظارتی) .

5. 4 مبلغ …… معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد پس از اتمام دوره گارانتی و رفع نواقص احتمالی( دوره گارانتی …. می باشد).

6. اسناد و مدارک پیمان

این قرارداد در برگیرنده اسناد و مدارک ذیل می باشد :

الف- سند قرارداد(پیمان پیش رو)

ب- نقشه های کلی، تفصیلی و اجرایی  و سند حاوی برنامه زمانبندی اجرای پروژه

7. مدت انجام موضوع قرارداد

مدت کامل انجام پروژه ……….. روز کاری بوده و تاریخ شروع قرارداد ………… و تاریخ خاتمه قرارداد …………… می‌باشد.

8. دیرکرد طرفین در انجام پروژه

چنانچه پیمانکار، بدون مجوز تمدید تاریخ قرارداد از سوی کارفرما، مبادرت به تأخیر اجراء کار نماید برای هر روز تأخیر پس از اتمام تاریخ قرارداد روزانه ………….. ریال به عنوان جریمه تأخیر از مطالبات پیمانکار کسر می گردد.

در مقابل هرگاه کارفرما به نحوی موجب تأخیر عملیات اجرایی پروژه شود با تأیید سرپرست کارگاه به همان نسبت به مدت اجرای قرارداد افزوده خواهد شد.

9. نظارت

نظارت در اجرای تعهداتی که پیمانکار بر طبق مفاد این قرارداد و اسناد و مدارک پیوست آن تقبل نموده است، به عهده کارفرما/ یا نماینده وی و یا دستگاه نظارت معرفی شده از سوی کارفرما، خواهد بود. پیمانکار موظف است کارها را طبق قرارداد، اصول فنی و دستورات کارفرما/ یا نماینده ایشان/ یا دستگاه نظارت، طبق مشخصات، اسناد و مدارک پیوست این قرارداد اجرا نماید.

10. تجهیز و برچیدن کارگاه محل پروژه

هزینه های مربوط به تجهیز و برچیدن کارگاه با توافق طرفین به عهده …. است.  ایشان می بایست کارگاه را به نحوی مناسب تجهیز نماید که شروع و ادامه کار تا تحویل موقت، بدون وقفه و با کیفیت لازم انجام پذیرد. در پایان کار، ایشان باید نسبت به تخریب و خارج نمودن مواد حاصل از تخریب، اقدام نماید، مصالح بازیافتی از تخریب متعلق به ….. است .

11. نگهداری از درصد پیشرفت پروژه و مصالح کار

پیمانکار موظف است از درصد پیشرفت پروژه و همچنین مصالحی که در صورت وضعیت منظور می شود اعم از آنچه که در کارگاه و یا در خارج از آن در انبارها و غیره باشد متعلق به کارفرما بوده به نحو مقتضی نگهداری نماید و در صورت فقدان خسارت وارده را جبران نماید .

12. تعهدات پیمانکار

12. 1 پیمانکار نسبت به صحت کار، سلامت افراد و ایمنی محیط کارگاه و همچنین رعایت اصول و مقررات ایمنی و حفاظت فنی و مقررات قانون کار از مسئولیت مطلق برخوردار است و می بایست به تذکرات کارفرما و دستگاه نظارت توجه مقتضی مبذول نماید.

12. 2 پیمانکار مسئول تهیه و تأمین لوازم و وسایل ایمنی به اندازه کافی برای پرسنل خویش بوده و همچنین می بایست از افراد متخصص و فنی در امر برق کاری بهره ببرد و یا حداقل پیش از اجرای موضوع قرارداد پرسنل ایشان آموزش های لازم را فرا ببیند. هر گونه قصور و بی مبالاتی نسبت به این امر، مسئولیت را متوجه مستقیم شخص پیمانکار می نماید.

12. 3 پیمانکار متعهد می گردد که به منظور حفظ اسرار و منافع مادی و معنوی پروژه، با نظر مستقیم و صلاحدید کارفرما نسبت به گزینش پرسنل خویش اهتمام ورزد.

12. 4 پیمانکار متعهد می گردد پیش از نصب تجهیزات کارگاهی، آن ها را به تأیید کارفرما یا دستگاه نظارت (مهندس ناظر) برساند و گواهی های مربوطه را اخذ نماید.

12. 5 مستقل از هر شرط صریح در قرارداد، پیمانکار در مقابل کارفرما به ازای هر پیامد ناشی از تأخیر، ضعف عملکرد، سستی و بی مبالاتی، نقض قرارداد و قصور انجام شده متعهد و مسئول است.

12. 6 شخص پیمانکار در مقابل هر گونه قصور، بی مبالاتی، بی توجهی به نکات ایمنی از سوی پرسنل خویش در مقابل کارفرما مسئول می باشد.

12. 7 پیمانکار در مقابل هر گونه ادعا، مطالبه خسارت، مخارج و هزینه هایی که در جهت اجرای موضوع قرارداد اعم از اینکه از جانب خویش یا پرسنل خود صورت گیرد مسئول است و کارفرما از این بابت هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.

12. 8 در صورت لزوم، پیمانکار متعهد می گردد در غیاب خویش، فردی متخصص و مسئول را بعنوان نماینده خود و مدیر پروژه تعیین نماید؛ در صورت تأیید کارفرما سمت ایشان اعتبار پیدا می کند.

12. 9 پیمانکار موظف است مطابق با مدت زمان های مشخص شده، نقشه ها، اطلاعات فنی و دستورالعمل های مربوط به کل کارها را طبق برنامه زمانبندی جهت بررسی و اظهارنظر در اختیار کارفرما قرار دهد.

12. 10 پیمانکار متعهد می گردد مدارک و اسناد و گزارش های فعالیت های انجام شده مطابق با برنامه زمانبندی اجرای پروژه، در پایان انجام هر یک از بخش ها، در اختیار کارفرما قرار دهد.

12. 11 پیمانکار متعهد می گردد پس از مرحله نصب و راه اندازی سیستم موضوع قرارداد و پیش از تحویل موقت و نهایی، نسبت به آموزش رایگان/ یا با هزینه پرسنل کارفرما جهت کار و بهره برداری از تجهیزات موضوع قرارداد اقدام نماید.

12. 12 پیمانکار متعهد می گردد اجرای موضوع قرارداد را با اعمال نوین ترین روش ها و اصول متداول فنی و در نظر داشتن منافع کارفرما در تأمین تجهیزات اقدام نماید.

12. 13 پیمانکار نسبت به اصلی بودن و نو بودن تجهیزات خریداری شده مسئول می باشد و هر گونه تجهیزات مستعمل یا تعمیر شده از ایشان پذیرفته نمی شود و نسبت به بکارگیری آن ها مسئولیت مطلق دارد.

12. 14 در صورت نیاز به حمل تجهیزات خریداری شده، پیمانکار مسئول حمل، انبارداری، انجام تشریفات ترخیص بوده و کلیه هزینه ها و عوارض ایجاد شده از قِبل این رابطه بر عهده ایشان می باشد.

12. 15 پیمانکار نسبت به حفظ و حراست از اطلاعات و اسناد مربوطه که در اختیار ایشان قرار می گیرد، مسئول بوده و ملزم است تحت هیچ شرایطی اطلاعات، مدارک و دانش فنی ای که توسط کارفرما در اختیار ایشان گذاشته می شود را فاش نکند.

12. 16 پیمانکار متعهد می گردد که از جمیع قوانین و مقررات ناظر بر قرارداد حاضر از جمله قوانین و مقررات کار و تأمین اجتماعی و همچنین قوانین مربوط به مالیات ها و عوارض کاملاً مطلع بوده و نسبت به رعایت آن ها مسئول می باشد.

12. 17 پیمانکار در برابر حقوق و سنوات، پاداش و عیدی کارگران خویش متعهد می باشد و از این بابت هیچ مسئولیتی بر عهده کارفرما نمی باشد.

12. 18 تهیه، پرداخت هزینه های ایاب و ذهاب، مسکن، بیمه و غذای افراد مشغول در کارگاه برعهده پیمانکار می باشد.

13. تعهدات کارفرما

13. 1 کارفرما متعهد می گردد که کلیه مبالغ متعهد شده در بخش تعهدات مالی قرارداد را مطابق با برنامه مقرر شده پرداخت نماید.

13. 2 کارفرما متعهد به تهیه و تأمین فضا و مکان های مورد نیاز جهت نصب تجهیزات موضوع قرارداد به مدت ….. پیش از تاریخ آغاز بکار پیمانکار می باشد.

13. 3 در صورت نیاز به حضور تیم کارشناسی و درخواست پیمانکار، کارفرما موظف است محل کار و امکانات لازم را در حد معمول کاری برای استقرار و اقامت ایشان فراهم ببیند.

13. 4 کارفرما موظف است محلی را به منظور استراحت و صرف غذا، سرویس بهداشتی در محل کارگاه برای کارکنان فراهم نماید.

13. 5 کارفرما موظف است کارگاه را درمقابل حوادث ناشیه از فعالیت در کارگاه، بیمه نماید.

13. 6 نظارت در حسن اجرای تعهداتی که پیمانکار بر طبق مفاد این قرارداد و اسناد و مدارک مربوطه پذیرفته، بر عهده کارفرما یا دستگاه نظارت معرفی شده از سوی کارفرما، خواهد بود.

14. ضمانت حسن اجرای تعهدات از سوی پیمانکار

پیمانکار متعهد می گردد موقع امضاء و مبادله قرارداد اقدام به ارائه ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات که به صورت، تضمین نامه بانکی/ یا سفته به امضای مجاز شرکت که معادل 5% مبلغ کل موضوع قرارداد می باشد را تسلیم کارفرما نماید و در صورتی که پیمانکار از اجرای هر یک از تعهدات خود تخلف نماید کارفرما مخیر است در چارچوب قرارداد، اسناد تضمینی را تا میزان خسارت وارده به نفع خود ضبط و وصول نماید .

15. دستگاه نظارت

نظارت بر اجرای تعهداتی که پیمانکار طبق مفاد قرارداد تقبل نموده است به عهده ………. که دستگاه نظارت نامیده می شود خواهد بود.

16. مالیات پروژه

هر گونه مالیات و کسورات قانونی متعلق به این قرارداد بر عهده …….. است، که بر اساس قوانین و مقررات تعیین و همراه سایر کسورات قانونی از صورت وضعیت های ارائه شده کسر خواهد شد.

17. موارد فسخ قرارداد

17. 1 انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر از طرف پیمانکار.

17. 2 عدم اجراء تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده.

17. 3 تأخیر در شروع بکار پروژه بیش از …………… روز از تاریخ ابلاغ قرارداد.

17. 4 تأخیر در اجرای کار به طوری که دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و با سوء نیت پیمانکار باشد.

17. 5 غیبت بدون اجازه پیمانکار و یا تعطیل کردن کار بدون کسب اجازه کتبی از کارفرما.

18. اختلافات ناشی از قرارداد

اختلافات ناشی از این قرارداد ابتدا از طریق سازش بین طرفین و در صورت عدم سازش، با مراجعه به مرجع داوری حل و فصل خواهد شد. طرفین قرارداد بدواً ………… را به عنوان داوری مرضی الطرفین برگزیدند.

19. موارد متفرقه

1۹. 1 موارد اضطراری از قبیل جنگ، زلزله، عدم وجود مواد اولیه و امثالهم برای طرفین قرارداد محفوظ است .

1۹. 2 در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این قرارداد موضوع از طریق حکمیت حل و فصل می گردد و آخرین حکم مرضی الطرفین در این قرارداد مراجع ذیصلاح قانونی می باشد .

1۹. 3 موارد پیش بینی نشده در این قرارداد با توافق طرفین براساس اصل آزادی اراده خواهد بود .

20. نُسخ قرارداد

قرارداد حاضر در …….. ماده و ……. نسخه تهیه و به  امضاء طرفین رسیده است و هر نسخه حکم واحد و یکسان دارد.

 

امضاء و اثرانگشت کارفرما/ یا نماینده قانونی ایشان       امضاء و اثرانگشت پیمانکار/ یا نماینده قانونی ایشان

  نمونه قرارداد تولید و فروش قطعه

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  فروشنده نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس  خریدار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده 1 : موضوع قرارداد

عبارتست از فروش ……… عدد به حروف……….. قطعه ………………….منطبق با نمونه شاهد ارائه شده توسط خریدار .

ماده 2 : مدت قرارداد

مدت قرارداد از زمان تاریخ امضا آن ……ماه تعیین میگردد.

ماده 3 : مبلغ قرارداد

ارزش فروش هر عدد ازموضوع قرارداد ……………………. ریال( به حروف ……………….. ریال)  تعیین میگردد ومبلغ کلی قراردادعبارت است از  …………………… ریال( به حروف ……………….. ریال)

ماده 4 : تعهدات فروشنده

الف- فروشنده متعهد می گردد که موضوع قرارداد را برابر نمونه شاهد تایید شده و باکیفیت مطلوب تولید و تحویل نماید.

ب- با توجه به اینکه قالب موضوع قرارداد بطور امانی به فروشنده تحویل گردیده است, فروشنده متعهد می گردد در حفظ و نگهداری آن مساعی لازم را مبذول و جبران خسارتهای ناشی از بی دقتی در امر تولید به عهده فروشنده خواهد بود.

پ- کلیه عوارض و حقوق دولتی به عهده فروشنده خواهد بود.

ماده 5 : تعهدات خریدار

الف- خریدار متعهد میگردد به ازا تحویل 50% تیراژ مورد قرارداد هزینه مربوطه را با دریافت صورتحساب، به فروشنده پرداخت نماید.

ب- مواد اولیه پلیمری جهت تولید قطعه مذکور توسط خریدار به فروشنده تحویل داده خواهد شد.

ماده 6 : بسته بندی و حمل

الف- اقلام تولید شده برابر طرح بسته بندی ابلاغ شده خریدار و با دریافت کارتن و نایلون از خریدار بسته بندی خواهد شد و هزینه حمل از محل کارخانه فروشنده تا مقصد تعیین شده توسط خریدار به عهده  خریدار خواهد بود.

ماده 7 : حل اختلاف

در صورت بروز اختلاف در نحوه اجرا یا استنباط از مواد این قرارداد و یا تفسیر مفاد آن موضوع اختلاف ابتدا از طریق مذاکره اصلاحی حل و فصل میگردد و در صورت عدم حل و فصل, اختلاف به داوری ارجاع خواهد شد.

ماده ۸- اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

این قرارداد در ۸ ماده و ۳ بند در دو نسخه تنظیم که پس از امضا طرفین حکم واحد را دارا بوده و برای طرفین معتبر می باشد.

 

تاریخ ونام و امضا خریدار                                                تاریخ ونام و امضا فروشنده 

        

  نمونه قرارداد مشاوره مهندسی کیفیت مواد

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس مشاور نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده 1 : موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارتست از انجام خدمات مشاوره ای کارشناسی در امور مرتبط با مهندسی کیفیت و مواد پلیمری مصرفی شرکت.

ماده 2 : زمان قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ ……………………. لغایت …………………………. به مدت ……………ماه می باشد و میزان ساعات حضور مشاور حسب نیاز از طریق شرکت …………………. اعلام خواهد شد.

ماده 3 : تعهدات مشاور

1-3- مشاور تعهد می نماید اطلاعاتی را که در جریان امور محوله به دست می آورد محرمانه تلقی کرده و از افشای آن خودداری نماید.

2-3- مشاور موظف است نسبت به ارائه و انجام خدمات مورد توافق نهایت دقت و امانت را به کار برد.

ماده 4 : تعهدات کارفرما

1-4- کارفرما موظف است نسبت به کارکرد مورد تأیید مشاور ساعتی معادل ……….. ریال پس از کسر 5% مالیات پرداخت نماید.

2-4- کارفرما موظف است امور پشتیبانی و لوازم اعم از خدمات اداری و پشتیبانی ( ارسال فاکس، نامه ها و ترابری و … ) را به منظور انجام پروژه های محوله به مشاور را با هماهنگی و نظر وی انجام دهد.

ماده 5: ماده یازده اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

این قرارداد در 5 ماده و شش بند در دو نسخه تنظیم و بعد از امضا هرکدام حکم واحد را دارد.

 

                                شرکت                                                                            مشاور

   نمونه قرارداد نگهداری، راهبری و تعمیرآسانسور 

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده 1- موضوع قرارداد و محل اجرای کار:

 موضوع پیمان عبارتست از: نگهداری – راهبری – سرویس و تعمیر :

یک دستگاه آساسنور و تجهیزات جانبی آنها ………………… مستقر در ساختمان / ساختمانهای ………………………………………. که شرایط فنی مورد درخواست جهت سیستم‌های ذکر شده طبق لیست پیوست توسط نماینده کارفرما مشخص و به رؤیت و تحویل پیمانکار رسیده و جزء لاینفک این قرارداد بوده و پیمانکار با اطلاع کامل از کمیت و کیفیت آنها مبادرت به قبول تعهد نموده است.

محل اجرای کار: ……………………………………………………………………………

ماده 2- اسناد و مدارک قرارداد:

این پیمان شامل اسناد و مدارک زیر است:

الف – پیمان حاضر

ب – صورتجلسات تحویل و تحول محل مورد نظر جهت نگهداری

ج – دستورکارها، صورت مجالس و هر نوع سند دیگری که در مورد نحوه نگهداری و راهبری بین طرفین قرارداد مبادله می‌گردد.

د –  یک نسخه از روزنامه رسمی پیمانکار بهمراه آخرین تغییرات

ه – یک نسخه از گواهی صلاحیت نگهداری از مراجع ذیصلاح و اداره کار

ماده 3- مبلغ قرارداد:

الف – مبلغ اولیه قرارداد برای یکسال شمسی و تعداد ……. نفر افراد معرفی شده توسط پیمانکار برابر است با مبلغ (……………………………) ریال است که بر اساس قیمت پیشنهادی پیمانکار بوده و هر ماهه مبلغ (………………………..) ریال به شرط اخذ گواهی حسن اجرای کار از کارفرما و یا نماینده معرفی شده او قابل پرداخت خواهد بود.

ب – به قیمتهای این پیمان هیچگونه تعدیل بها و افزایش مبلغ قرارداد تعلق نمی‌گیرد و قیمت های پیشنهادی پیمانکار می‌بایست کامل باشد.

ج – از هر پرداخت به پیمانکار مبلغ 10% بعنوان حسن انجام کار کسر می‌گردد که در انتهای قرارداد و پس از تحویل کامل و بی‌عیب تاسیسات مربوطه و در صورت عدم بدهی پیمانکار مسترد می‌گردد.

د – مبلغ این قرارداد با توجه به ماهیت کار تا مبلغ 25% مبلغ اولیه قرارداد قابل افزایش و یا کاهش می‌باشد و در صورت ابلاغ کارفرما، پیمانکار موظف است با مبانی این قرارداد امور محوله را به انجام برساند.

ماده 4- مدت قرارداد :

مدت قرارداد یکسال شمسی از تاریخ …………………. لغایت تاریخ …………………. می‌باشد که در صورت رضایت طرفین این قرارداد با رعایت مقررات قابل تمدید می‌باشد. (توضیح اینکه در انتهای قرارداد پیمانکار موظف به تحویل کامل کار به پیمانکار بعدی و یا نماینده کارفرما می‌باشد)

ماده 5- شرایط تضمین امور محوله به پیمانکار:

حسن انجام کار کلیه عملیات موضوع قرارداد از تاریخ تحویل محل نگهداری تا پایان آن توسط پیمانکار تعهد می‌گردد به گونه ای که اگر در امور محوله به پیمانکار و یا نحوه نگهداری خللی ایجاد گردد و موجب بروز خسارت شود. پیمانکار مکلف است آن معایب و نقائص را با هزینه خود رفع نماید. برای این منظور، کارفرما مراتب را با ذکر معایب و نقائص و محل آنها کتبا به پیمانکار ابلاغ می‌کند. پیمانکار باید حداکثر ظرف مدت 15 (پانزده) روز بعد از ابلاغ مراتب، شروع به رفع معایب و نقائص کند و آنها را طی مدتی که با رضایت کارفرما معین می‌شود، رفع نماید. در غیر این صورت کارفرما حق دارد معایب و نقائص یاد شده را راسا و یا به هر ترتیب که مقتضی بداند رفع نماید و هزینه آن را باضافه 15(پانزده) درصد از محل تضمین پیمانکار یا هر نوع مطالبات و سپرده‌ای که پیمانکار نزد او دارد برداشت کند.

ماده 6 – نظارت :

نظارت بر اجرای تعهداتی که پیمانکار بر طبق مفاد این قرارداد و اسناد و مدارک پیوست آن تقبل نموده است به عهده ……………………………………… خواهد بود و پیمانکار موظف است کارها را طبق قرارداد، اصول فنی و دستورات کارفرما یا نماینده او و یا دستگاه نظارت، طبق مشخصات، اسناد و مدارک پیوست این پیمان، اجرا نماید.

ماده 7 – تاییدات و تعهدات پیمانکار :

پیمانکار موارد زیر را تایید و متعهد به اجرای آنها می‌باشد.

1-   در اجرای این قرارداد پیمانکار متعهد می‌گردد توسط …………………… نفر کارگر فنی ماهر و ………………….. نفر تکنسین ذیصلاح فنی و حرفه‌ای و …………………… نفر مهندس که در محل مقیم / غیر مقیم می‌باشند سیستم‌ها و دستگاه‌های موضوع قرارداد را تحت کنترل و بازرسی مداوم قرار دهند. بازدیدها و بازرسی‌ها باید بصورت کامل و با تنظیم گزارش بازدید و ارائه چک لیست‌ها صورت گرفته و هر گونه سرویس و یا تعویض بموقع قطعات در اجزاء اصلی و یا فرعی سیستم‌ها و دستگاه‌ها صورت پذیرد و در گزارش‌ها منعکس گردیده و به نفر شیفت بعدی تحویل گردد. علاوه بر کنترل مداوم لازم است سیستم‌ها و دستگاه‌ها توسط یکنفر مهندس تاسیسات که حداقل 5 سال سابقه کاری مفید و مرتبط داشته باشد در هر ماه یک بار و حسب درخواست کارفرما در هر زمان مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن گزارش شود و در این گزارش شرایط کار فعلی دستگاه‌ها- نیاز به قطعات و تعویض لوازم فرسوده و یا جایگزین نمودن قطعات جدید به جای قطعات قدیمی اعلام و منعکس شده باشد. در صورت غیر مقیم بودن تکنسین‌ها و یا مهندسین ، با اعلام تلفنی کارفرما تکنسین‌ها و یا مهندسین پیمانکار باید حداکثر ظرف مدت …… ساعت جهت بازدید و رفع نقص از دستگاه های موضوع قرارداد به محل مراجعه نمایند.

تبصره 1 : منظور از تعمیر، بازسازی یا تعویض هر گونه قطعات و لوازم است که بر اساس استهلاک و شوک وارد بدستگاه لازم است تعویض و جایگزین شود. بدیهی است عملیاتی که باید انجام شود تا قطعه‌ای تعویض شود و نیز راه اندازی مجدد جزء خدمات تعمیر و تعویض قطعی می‌باشد.

تبصره 2 : تغییرات و تعمیرات کلی در سیستم های آسانسورها موضوع قرارداد که خارج از وظایف و مسوولیت‌های پیمانکار است می‌بایست با دلایل و توجیهات فنی کافی صورت گیرد. بدیهی است خرابی‌هایی که در چارچوب تغییرات کلی قرار می‌گیرد نظیر آنچه در ذیل شرح داده شده از جهت نحوه سرویس و راهبری و دلایل خرابی توسط نماینده کارفرما بررسی و کنترل گردیده و بعد از تعیین علت خرابی دستگاه و در صورت عدم قصور پیمانکار اخذ تصمیم خواهد شد.

            تغییرات کلی شامل :

                                                الف –  سیم پیچی موتورهای الکتریکی

                                                ب –  تعویض دربها

                                                ج – تعویض سیم بکسل

                                                د – تعمیرات اساسی موتور و گیربکس

تبصره 3 : شرح جزئیات سرویس و تعمیرات مورد انتظار کارفرما که جزء تعهد پیمانکار است در پیوست شماره (1) این قرارداد که مشخصات فنی آن تهیه و تنظیم گردیده مندرج است.

2-   پیمانکار موظف است جهت هر دستگاه شناسنامه‌ای تهیه نماید و ضمن ثبت مشخصات فنی آن کلیه تعمیرات جزئی و کلی و یا سرویس‌های انجام شده را در آن شناسنامه ذکر نماید.

3-   پیمانکار موظف است تعهدات خود را بر طبق شرایط این قرارداد و موضوع تبصره 3  ماده 7 انجام دهد. بدیهی است چنانچه پیمانکار در انجام تعهدات خود قصور نماید کارفرما حق خواهد داشت ضمن ارسال اخطار به پیمانکار راسا و به هر طریقی که مقتضی بداند نسبت به انجام آن بخش از تعهدات پیمانکار که صورت نگرفته است اقدام و دو برابر هزینه خسارات وارده را از پیمانکار وصول نماید.(این جریمه علاوه بر مبالغ اعلامی در ماده 5 قرارداد می‌باشد) تشخیص میزان خسارات و برآورد هزینه مربوطه بعهده کارشناس منتخب کارفرما می‌باشد. پیمانکار با امضاء ذیل این قرارداد اعلام و اقرار می‌نماید که از مشخصات موضوع قرارداد و شرایط و ضوابط مربوطه به نحوه انجام کار و جزئیات تعهداتی که بر عهده گرفته اطلاع کامل دارد.

4-   پیمانکار نگهدار و سرویس و تعمیر بالابرهائی را که طبق ماده 1 به او واگذار شده است بعهده گرفته و تعهد نمود که طبق دستورالعمل کارخانه‌های سازنده و استانداردهای مورد قبول از نظر نگهداری و تعمیرات و سرویس را رعایت کرده و با توجه به نیازمندیهای کارفرما بالابرهای مربوطه را راه اندازی کرده و امور راهبری آنها را بعهده داشته باشد و چنانچه در اثر قصور یا تقصیر پیمانکار حسب تشخیص و تایید کارشناس منتخب کارفرما خرابی و خسارت به دستگاه‌ها وارد آید پیمانکار موظف است به هزینه خود در اسرع وقت نسبت به رفع نقص و جبرا ن خسارت وارده که از هر نظر مورد تایید کارشناس کارفرما باشد اقدام کند و در غیر اینصورت کارفرما مجاز است خسارت وارده را از محل هر گونه مطالبات و یا سپرده حسن انجام تعهدات و سپرده حسن انجام کار و یا اموال پیمانکار وصول نماید.

5-   بهره برداری از بالابرهای موضوع این قرارداد بطور مداوم/ منقطع انجام می‌شود. پیمانکار موظف است که بالابرها را در تمام مدت شبانه / روز در ساعات اداری از ……………. لغایت ………………. تحت کنترل و مهیا برای کار آماده نگهدارد.

6-      تعطیلات رسمی و تعطیلات کارگری و تعطیلات آخر هفته به هیچ وجه مانع از اجرای مفاد بنده 5 ماده 7 نیست.

7-   پیمانکار افراد مورد نیاز برای اجرای این قرارداد را ظرف یک هفته پس از امضاء این قرارداد کتبا به کارفرما معرفی می‌نماید و در صورت عدم صلاحیت فنی نامبردگان به تشخیص کارفرما، پیمانکار موظف است حداکثر ظرفت مدت 48 ساعت نسبت به تعویض آنان اقدام نماید.

8-   پیمانکار موظف است کلیه وسایل فنی مورد نیاز و ابزار و لوازم لازم را جهت انجام موضوع این قرارداد در محل کار فراهم آورد بطوری که هیچ گونه تاخیری در اجرای قرارداد به لحاظ کمبود وسایل مذکور صورت نپذیرد. این این بابت هیچ گونه مسئولیتی متوجه کارفرما نخواهد بود.

9-   کلیه کارگران فنی و غیر فنی ، تکنسین‌ها و مهندسین مرتبط با موضوع قرارداد، کارگران پیمانکار محسوب می‌شوند و هیچگونه رابطه استخدامی یا کارگری با کارفرما نداشته و نخواهند داشت. پیمانکار متعهد گردید کلیه مقررات راجع به قانون تامین اجتماعی و قانون کار و مقرراتی که حاکم بر حقوق کار و کارگر باشد را جهت اجرای موضوع این قرارداد مراعات نماید و کارفرما هیچ گونه مسئولیتی در خصوص حوادث احتمالی و مقررات ناشی از حقوق قانون کار نخواهد داشت.

10- در صورتی که پیمانکار تشخیص دهد تمام یا قسمتهای اصلی بالابرهای موضوع قرارداد با توجه به توضیحات مندرج در تبصره 2 ماده 7 فرسوده و یا غیر قابل استفاده است. موظف است مراتب را کتبا و به موقع به کارفرما اعلام داشته و در صورت تایید کارفرما و توافق هزینه‌ها نسبت به رفع نقص اعم از تعمیر و یا تعویض اقدام نماید. در غیر این صورت چنانچه بعلت عدم اجرای مفاد این ماده خسارتی به کارفرما وارد آید مسئولیت جبران آن با پیمانکار است.

11- در صورتی که ورود به قسمت یا قسمت هائی از ساختمان توسط کارفرما برای کارگران پیمانکار ممنوع باشد یا ورود به آن قسمت محتاج حضور نماینده کارفرما باشد قبلا با کارفرما هماهنگ شود تا خللی در امر سرویس و مراقبت ایجاد نشود.

12- پیمانکار در اجرای وظیفه خویش بنحوی عمل خواهد نمود که اختلالی در محیط کار ایجاد نشود. تعمیرات ضروری باید در حداقل زمان مورد نیاز و با رعایت مقررات حفاظتی و نیز پرهیز از ایجاد صداهای گوش خراش و مخل کار و جلوگیری از آلودگی محیط انجام گیرد.

13-  قطعات تعویض شده پس از تهیه صورت جلسه در قبال اخذ رسید به کارفرما تحویل داده می‌شود.

14- پس از انقضاء مدت قرارداد کلیه بالابرها و تجهیزات آن و لوازم به همان صورت که به پیمانکار تحویل داده شده طی صورت جلسه‌ای با حضور نمایندگان کارفرما به پیمانکار جدید تحویل داده خواهد شد.

15-  بیمه نمودن مسافران بالابرها در مقابل حوادث جانی و نقص عضو هر بار حادثه بمبلغ …………………………. ریال بر عهده پیمانکار می‌باشد.

16- پرداخت کلیه حقوق و مزایائی که طبق قوانین کار و تامین اجتماعی به کارگران پیمانکار موضوع این قرارداد تعلق می‌گیرد با پیمانکار است. پیمانکار مکلف است کسور قانونی مشمول لیست حقوق و مزایای مستخدمین خود را از قبیل (بیمه و مالیات) طبق قوانین مربوطه کسر و به مراجع قانونی ذیربط ارسال نماید. کارفرما در این خصوص هیچ گونه تکلیف و تعهدی ندارد.

17-  در صورت درخواست کارفرما، پیمانکار موظف است در تهیه و تامین قطعات مورد نیاز همکاری نماید.

18- پاسخگوئی به کلیه دعاوی قانونی و خواسته‌های کارگران فنی و غیر فنی، تکنسین‌ها و مهندسین تحت پوشش، در محاکم اداری و قضائی و هیئت های رسیدگی به دعاوی کارگران با پیمانکار است. به عبارت دیگر رعایت الزامات قانون کار و قانون تامین اجتماعی برای کارگرانی که به خدمت گرفته می‌شوند با پیمانکار می‌باشد و بنابر این پاسخگوئی در برابر شکایات آنان به  عهده پیمانکار بوده و کارفرما هیچ گونه تعهدی در مورد امور استخدامی، رفاهی و پرداخت‌های کارگران و سایر الزامات قانون کار و قانون تامین اجتماعی در برابر کارگران موصوف نخواهد داشت.

19- نفرات پیمانکار می‌بایست با لباس متحد الشکل و مناسب شئون اداری و مشخص بودن وظائف فنی آنها با الصاق کارت شناسائی در محل کار خود حضور یابند.

20- پیمانکار موظف است آب و هوا و نزولات جوی و موقعیت جغرافیائی محل و امکانات اجرای عملیات در فصول مختلف را با توجه به مدت اجرای کار در نظر گرفته و از این بابت هیچ گونه ادعائی از طرف پیمانکار قابل ادعا نمی‌باشد.

21- پیمانکار موظف است مراحل کار را طوری برنامه‌ریزی نماید که مانعی در پیشرفت فعالیت های جاری محل اجرای قرارداد بوجود نیاید و در صورتی که در اجرای این موضوع خسارتی وارد شود مسئولیت جبران این خسارت بعهده پیمانکار می‌باشد.

22- پیمانکار موظف است قبل از شروع کار کلیه آئین‌نام‌های موجود حراستی، حفاظتی، ایمنی کار و یا کارکنان را مطالعه و بررسی نموده و ترتیبات لازم را برای رعایت مواد مقررات و دستورات مزبور فراهم آورد و در صورتی که بعلت عدم رعایت آئین‌نامه‌ها و دستورات جاری از طرف پیمانکار خسارتی به ساختمان و یا اشخاص وارد آید و یا پیمانکار مشمول جرائمی گردد، کارفرما از این بابت هیچ گونه تعهد و مسئولیتی نخواهد داشت و کارفرما میزان و مبلغ خسارات را تعیین و کتبا به پیمانکار ابلاغ خواهد نمود تا ظرف مدت ده روز از طرف پیمانکار پرداخت گردد.

23- پیمانکار موظف به پرداخت هزینه‌های ناشی از اجرای قوانین کار و بیمه‌های اجتماعی و کارگری من جمله و بدون قید حصر پرداخت حقوق و دستمزد، اخراج، سنوات، بن، عائله مندی، اضافه‌کار، عیدی و پاداش و بیمه کارکنان و ایادی خود بوده و قوانین مالیات ها را در قیمت پیشنهادی خود ملحوظ کرده و بعدا حق درخواست اضافه پرداختی نخواهد داشت.

24- تهیه و تامین ابزار، کلیه ماشین آلات، داربست، جرثقال و بالابر را جهت انجام نگهداری در اختیار داشته و کارفرما هیچ گونه تعهدی از این بابت نخواهد داشت.

25-  پیمانکار تعهد می‌نماید از کارگران فنی دارای حداقل مدرک تحصیلی دیپلم فنی و دارای سلامت جسمی و روحی (به تایید مراکز درمانی) استفاده نماید.

26- کارگران مورد استفاده پیمانکار اعم از کارگر فنی، تکنسین، مهندس می‌بایست دارای توانائی انجام وظایف محوله را داشته و همچنین دارای کارت پایان خدمت یا معافیت باشد.

27- پیمانکار متعهد است در شیفت بندی عوامل خود بگونه‌ای عمل نماید که هیچ‌گونه خللی در انجام وظیفه محوله بوجود نیاید و با هماهنگی کارفرما تمامی تعطیلات و غیره پوشش داده شود و برنامه تنظیمی بصورت کتبی به اطلاع کارفرما و تصویب آن برسد.

28-  پیمانکار مجاز به استفاده بیش از 240 ساعت در ماه از یک نیروی فنی نبوده و هر نیرو باید در موضوع کاری مشخص فعالیت نماید.

29- پیمانکار می‌بایست کلیه پرسنل مستقر در محل کار را بیمه نموده و علاوه بر آن با یکی از شرکت های بیمه قرارداد مسوولیت مدنی مبادله و یک نسخه از آن را در اختیار کارفرما قرار دهد.

ماده 8 – تعهدات کارفرما :

1-      تامین قطعات و لوازم یدکی درخواست شده از سوی پیمانکار پس از تایید نماینده کارفرما

2-      کارفرما در حد امکان تسهیلات لازم از قبیل دفتر کار و کارگاه و ……..  وبا توجه به شرایط قرارداد در اختیار پیمانکار قرار خواهد داد.

3-   پرداخت مبلغ قرارداد مندرج در ماده 3 این قرارداد پس از دریافت گواهی‌های مربوطه و تایید حسن اجرای تعهدات و با رعایت مفاد ماده 10 این قرارداد.

4-   کارگران پیمانکار می‌توانند بر اساس ضرورت در تمام مدت شبانه روز از قسمت های مختلف و تجهیزات و تاسیسات موضوع قرارداد بازدید نماید و در صورت وجود نقص نسبت به رفع آن اقدام کنند و کارت شناسائی خود را بر لباس مخصوص تعمیرات به سینه الصاق کنند.

5-   در صورتی که کارشناس مورد اعتماد طرفین یا کارشناس مراجع قانونی،‌ کارفرما را در استفاده ناصحیح از بالابر ها و تجهیزات جنبی آن مقصر اعلام نماید مسئولیت جبران خسارت از پیمانکار ساقط می‌گردد.

ماده 9 – شرایط فورس ماژور:

در صورتی که اجرای موضوع قرارداد طبق برنامه زمانبندی توافقی بر اثر وقوع رویدادهای غیر قابل پیش‌بینی و خارج از اراده کارفرما و پیمانکار متوقف گردد. شرایط جدید که در اثر حوادث قهریه و غیر مترقبه ایجاد می‌شود طبق توافق طرفین تعیین خواهد شد.

ماده 10 – نحوه پرداخت :

1-   پرداخت مبلغ مندرج در ماده 3 این قرارداد بصورت ماهیانه و پس از دریافت گواهی‌های مربوطه و تایید حسن اجرای تعهدات از سوی ……………….. و پس از کسر کلیه کسورات قانونی توسط کارفرما انجام خواهد شد.

2-   از هر پرداخت به پیمانکار 5% بابت ماده 38 قانون تامین اجتماعی کسر و در حساب سپرده نزد دانشگاه نگهداری می‌شود، استرداد 5% سپرده مذکور پس از ارائه مفاصا حساب از سازمان تامین اجتماعی توسط پیمانکار و با رعایت ماده 38 و اصلاحات الحاقی به آن ممکن خواهد بود.

3-   پرداخت آخرین صورتحساب پیمانکار منوط به اخذ مفاصا حساب از سازمان تامین اجتماعی و ارائه به کارفرما می‌باشد.

4-   از هر پرداخت به پیمانکار10% مطابق مفاده ماده 3 این قرارداد بعنوان ضمانت حسن انجام کار کسر و در حساب سپرده‌ نزد دانشگاه نگهداری می‌شود و این مبلغ در پایان قرارداد و در صورتی که پیمانکار بدون ایجاد خسارت به کارفرما، موضوع قرارداد را بطور کامل به پیمانکار بعدی و یا نماینده کارفرما تحویل نماید با درخواست کتبی به پیمانکار مسترد می‌گردد.

ماده 11- سپرده حسن انجام تعهدات :

 به منظور حسن اجرای تعهدات موضوع قرارداد، پیمانکار می‌بایست قبل از مبادله قرارداد معادل 10% از کل مبلغ قرارداد را به عنوان تضمین حسن انجام تعهدات بصورت ضمانت نامه بانکی معتبر و یا واریز نقد به حساب سپرده کارفرما و یا تضمین مورد قبول کارفرما تسلیم نماید که با رعایت مفاد قرارداد و پس از تسویه حساب کامل در انتهای قرارداد و تایید کارفرما به پیمانکار مسترد می‌گردد.

ماده 12 – تاخیر وتخلف ازاجرای این‌قرارداد که موجب جریمه پیمانکار و نهایتا فسخ می‌گردد:

1-   عدم اجرای صحیح و کامل هر یک از مواد قرارداد یا پائین بودن کیفیت خدمات ارائه شده بنابه تشخیص کارفرما تخلف محسوب شده و کارفرما مجاز است پس از ابلاغ دو اخطار کتبی بفاصله 7 روز و عدم تغییر رویه پیمانکار، بصورت یک جانبه نسبت به لغو قرارداد و ضبط تضمین حسن اجرای تعهدات به نفع خود اقدام نماید. اجرای این بند مانع اجرای مفاد بند‌های 2 و3 و4و 5 ماده 12 نمی‌گردد.

2-   چنانچه در اجرای مفاد این قرارداد تاخیری صورت پذیرد، مدت تاخیر مشمول خسارت دیرکرد در انجام تعهد بوده و خسارت وارده هر روز به مبلغ ………… ریال تعیین که از محل مطالبات و تضمین حسن اجرای تعهدات و یا سایر سپرده‌ها و اموال پیمانکار توسط کارفرما وصول می‌گردد.

3-   در صورت تکرار تاخیر در انجام تعهدات و یا تخلف از مفاد قرارداد بیش از سه مورد کارفرما می‌تواند قرارداد را یک جانبه فسخ و تضمین حسن اجرای تعهدات را به نفع خود ضبط و وصول نماید.

4-      عدم حضور به موقع تکنسین‌ها و کارگران و مهندسین مربوط به پیمانکار در زمان ها و یا مکان های مقرر به منزله تخلف محسوب می‌گردد.

5-   پیمانکار موظف است خساراتی را که به واسطه فعل یا ترک فعل و قصور یا تقصیر کارگران فنی و غیر فنی، تکنسین‌ها و مهندسین خود به کارفرما یا اشخاص ثالث حقیقی و حقوقی در محدوده این قرارداد وارد می‌شود جبران نماید. این امر رافع مسوولیت های شخصی افراد در مقابل قوانین و مراجع قضائی و حقوقی نیست.

6-   در صورتیکه هر یک از کارگران پیمانکار مورد قبول کارفرما قرار نگیرد و اخلاق و رفتار و نحوه انجام وظیفه آنان مورد رضایت کارفرما نباشد پیمانکار موظف است ظرف مدت 48 ساعت پس از ابلاغ کتبی کارفرما نسبت به تعویض آنان اقدام و جانشین مناسب را معرفی نماید.

ماده 13 – حل اختلاف:

در صورت بروز هر گونه اختلاف بین طرفین این قرارداد، موضوع اختلاف از طریق مذاکره به صورت مسالمت آمیز حل و فصل می‌گردد و در غیر اینصورت موضوع اختلاف به داوری آقا/خانم/شرکت/ موسسه ……………………………………………… ارجاع و تصمیم متخذه برای طرفین لازم‌الاجرا خواهد بود. در طول رسیدگی به اختلاف، پیمانکار مکلف است بدون تعلل و مطابق مفاد قرارداد به کار خود ادامه دهد.

ماده 14 – سایر ضوابط :

1-   پیمانکار حق واگذاری و انتقال تمام یا قسمتی از موضوع قرارداد را به غیر ندارد. در صورت تخلف، کارفرما می‌تواند با فسخ قرارداد، خسارت وارده را از محل مطالبات و تضمین حسن اجرای تعهدات وصول نماید.

2-      ساعات انجام کار را کارفرما تعیین و پیمانکار مکلف به رعایت آن می‌باشد.

3-   پیمانکار متعهد و مسئول پاسخگوئی کلیه حقوق مربوط به کارگران خود در قبال قانون کار و قوانین تامین اجتماعی و سایر مراجع قانونی ذیربط می‌باشد و کارفرما هیچ گونه تعهد و مسئولیت و پاسخگوئی در قبال موضوعات ذکر شده ندارد.

ماده ۱۵- اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

ماده 1۶ – نسخه های پیمان: این پیمان در پانزده (15) ماده و پنج (3) تبصره تنظیم (در دو نسخه) که هر کدام حکم واحد را دارد

 کارفرما                                                                                              پیمانکار    

لیست جزئیات تعمیرات مربوط به تبصره 3 ماده 7 قرارداد بالابر

1-   سرویسهای روتین اجزاء آسانسور بصورت روزانه، هفتگی، ماهیانه و سالانه نظیر روغنکاری، تعویض روغن گیربکس، تعویض قطعات مستهلک شده، بازدید از سیم بکسل، موتورگیربکس، کابین، درب و اجزاء آن دیکتاتورها، تابلو و مدار فرمان، سیستم پاراشوت و فلکه چرخ

2-      بازنمودن و بستن مجدد قطعات اصلی آسانسور (در صورت لزوم) نظیر باز کردن موتور و بستن مجدد آن و تعویض موتور درها

3-      کنترل اجزاء داخل کابین و در صورت لزوم تعویض لامپ، آینه، شاسی‌ها و نمراتور.

4-   انجام تغییرات در عملکرد آسانسور حسب درخواست کارفرما با توجه به قابلیتهای تابلو کنترل نظیر تنظیم اولویت توقف و یا باز نمودن و بستن توقف در یک طبقه.

5-      بازدید و تعویض قطعات و لازم داخل تونل.

6-      اعلام بموقع ریز قطعات استهلاکی مورد نیاز جهت خرید آنها.

7-      ارائه گزارش بازدید در هر مرحله به کارفرما.

 

  نمونه قرارداد خرید و نصب آسانسور (بالابر)

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده یک ـ موضوع قرارداد

طراحی و خرید ………. دستگاه آسانسور کامل با مشخصات فنی پیوست کاملاً وارداتی ساخت شرکت ………….. همراه با نصب و راه اندازی در محل کارگاه طبق مشخصات فنی ذکر شده در قرارداد .

ماده دو ـ اسناد و مدارک قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-2- نقشه و مشخصات فنی

2-3- کلیه دستور کارهایی که در حین  اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .

2-4- مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان که بدون ضمیمه نمودن جز اسناد قرارداد می باشد .

ماده سه ـ مبلغ قرارداد

کل مبلغ قرارداد , عبارتست از ……………… ریال که پس از کسر 5 درصد بابت مالیات قابل پرداخت می باشد که از مبلغ کل قرارداد ……………… ریال جهت طراحی محاسباتی و فروش و حمل و تحویل کلیه تجهیزات و لوازم مربوط به دو دستگاه آسانسور به همراه کلیه عوارض ومالیات های کالای وارداتی به صورت تحویل کامل در کارگاه …………………….

مبلغ …………….. ریال جهت نصب کلیه درب ها و کابین و دیگر لوازم مربوط بطور کامل و راه اندازی دستگاه ها همراه با اخذ تأیید آسانسور از …………………………………….. در نظر گرفته شده است .

ماده چهار ـ نحوه پرداخت

با توجه به توافقات و زمان بندی تحویل آسانسور نحوه پرداخت به شرح ذیل خواهد بود.

4-1- مبلغ ………………… ریال به تاریخ ……………….. طی چک شماره ……………. بانک ………………. بابت تحویل کلیه درب های طبقات , درایو ( نیروی محرکه ) و دستگاه های مربوط به ایمنی و تراول ها و غیره که پس از اخذ تأیید از پروژه مبنی بر حضور موارد فوق در پروژه قابل دریافت خواهد بود .

4-2- مبلغ …………………… مورخ ……………… طی چک شماره …………….. بانک ……………………

4-3- مبلغ …………………… مورخ ……………… طی چک شماره …………….. بانک ……………………

ماده پنج ـ مدت قرارداد

با توجه به اینکه پیمانکار اذعان می نماید از محیط کارگاه بازدید به عمل آمده و مسائل اجرایی در کارگاه همراه با خرید وسائل وارداتی تجهیزات را درنظر گرفته و با این شرایط جهت خرید ,  حمل , تحویل , نصب و راه اندازی کل آسانسورها از تاریخ عقد قرارداد به مدت …………. ماه قرارداد را بطور کامل تا راه اندازی اولیه انجام داده و پیمانکار حداکثر در مدت ………… ماه بعد از آن همراه با استاندارد آسانسورها جهت تحویل موقت درخواست کتبی نماید .

ماده شش ـ زمان بندی انجام کار

6-1- مورخ ………………… تحویل کلیه درب ها و ریل ها به همراه درایو و متعلقات (تراول)

6-2- مورخ ………………. نصب کلیه درب ها و ریل ها .

6-3- مورخ ………………. تحویل کابین و تابلو و کلیه قطعات کسری جهت نصب و راه اندازی .

6-4- مورخ ……………… نصب کلیه قطعات و راه اندازی کامل جهت اخذ تأیید استاندارد .

ماده هفت ـ دوره تضمین قرارداد

7-1- پیمانکار , کل مجموعه خریداری شده را بعد از تاریخ صورتجلسه تحویل نهایی به مدت …… ماه گارانتی نموده و موظف است هرگونه اشکال در سیستم یا خرابی در قطعات آن را در کمترین زمان جبران نماید .

7-2- پیمانکار 2 فقره چک وجه الضمان بانک مورد تأیید کارفرما را بابت وجه الضمان تحویل اجناس خریداری شده به پروژه هریک به مبلغ …………………. ریال طی اخذ رسید به کارفرما در هنگام عقد قرارداد تحویل داده که بدیهی است پس از تحویل اجناس به پروژه طی یک  صورتجلسه , کلیه چک های وجه الضمان تحویلی به ایشان مسترد می گردد .

7-3- یک فقره چک بانک …………….. به مبلغ …………….. ریال به عنوان حسن انجام کار در هنگام عقد قرارداد توسط پیمانکار بابت تصمین حسن انجام کار و نصب و تحویل نهایی به کارفرما تحویل و پس از اخذ گواهی تأیید از طرف اداره استاندارد به ایشان مسترد خواهد شد .

ماده هشت ـ تعهدات کارفرما

8-1- کلیه کارهای مرتبط با ساخت سازه , آهن کشی , آماده سازی چاهک ها .

8-2- کلیه کارهای مرتبط با عملیات ساختمانی از جمله دورچینی درب های طبقه و ایجاد حفره های لازم در سنگ نما برای نصب شستی های طبقه و نشان دهنده های سر درب و همچنین ساخت فونداسیون های کف چاهک و کف موتورخانه آسانسور .

8-3- تهیه و نصب چراغ های تونلی تأمین کننده روشنایی داخل چاهک آسانسور و کلیدهای روشنایی مربوطه در موتورخانه آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک های آسانسورها .

8-4- تهیه و نصب تابلو برق سه فاز شبکه در موتورخانه های آسانسور .

8-5- تهیه و نصب دریچه های فرار در موتورخانه .

8-6- تهیه و نصب هواکش موتورخانه آسانسور .

8-7- تهیه و نصب ریل و قلاب سقف موتورخانه آسانسور .

8-8- تهیه و نصب پریزها و روشنایی موتورخانه آسانسور .

8-9- تخصیص و تحویل انبار دارای قفل و روشنایی به پیمانکار به منظور نگهداری لوازم و قطعات آسانسور در مدت اجرای قرارداد .

8-10- پرداخت به پیمانکار طبق شرایط ماده چهار .

ماده نه ـ مشخصات فنی دستگاه ها

–         درب طبقه : سانترال دولته به عرض …………….. به ارتفاع ………. مدل ……………… دارای کنترل سرعت VVVF .

–         درب کابین : سانترال (بازشو از وسط) , دولته , به عرض ……………. به ارتفاع ……………. مدل …………….. دارای کنترل سرعت VVVF

–     درب کابین : مدل …………….. و یا به انتخاب کارفرما ( کارفرما می بایست از کلیه مراحل طراحی و ساخت کابین ها مطلع بوده و بانظر وی کابین ساخته شود ) .

–         طول مسیر : حدوداً ……. متر ( طول مسیر حرکت و چاهک مربوطه به رویت پیمانکار رسیده و مورد تأیید ایشان بوده است .

–         ارتفاع تمام شده داخل کابین ……. می باشد که با توجه به طرح انتخابی این اندازه بایستی در طراحی و نصب لحاظ گردد .

–         استفاده از 10 عدد LCD یا نمایشگر در طبقات داخل کابین ها و با رنگ آبی سایز ” 9 یا بالاتر .

–         سیستم ارتباط داخلی جهت برقراری تماس بین مسافرین و متصدی ساختمان در مواقع ضروری .

–         طرح نهایی شاستی طبقات بایستی با تأیید نظر کارفرما انتخاب و جهت نصب آن اقدام گردد .

–         ایمنی ها :  همگی در تطابق کامل با استاندارد EN81 گواهی شده توسط TUV آلمان .

–         کلیه تجهیزات سازگار و مورد تأیید …………………………………………. خواهد بود .

–         درب های کابین مجهز به سیستم پرده نور جهت کنترل باز و بسته شدن .

–         در تابلوی فرمان ورودی جهت سنسور زلزله و سیستم هوشمند تعبیه می گردد .

–         نصب سنسور زلزله توسط پیمانکار ولی خرید آن توسط کارفرما انجام می گیرد .

–         سیستم نمایشگر در داخل هر طبقه از نوع دات ماتریکس با رنگ آبی می باشد .

–         نوع آسانسور : کششی از گروه و تیور با تمام تجهیزات و لوازم .

–         سیستم صوتی جهت پخش در داخل کابین ( Surround System) .

–         نوع سیم بکسل ـ مدل ……………….

–         زنگ خبر رسیدن به طبقات ( طبق اصول استاندارد ) .

–         کلیه قطعات و نصب طبق استاندارد EN81 باید باشد .

–         کلیه ریل ها از نوع ………. ساخت …………… می باشد .

–         کلیه ترمزها و پاراشوت ها ساخت …………… می باشد .

–         تراول از نوع دت وایلر سوئیس ………………. می باشد .

–         کلیه کفشک ها از نوع …………… ساخت …………… می باشد.

–         کلیه کابین ها شامل سیستم Over Load می باشد .

–         وزنه تعادلی از نوع چدنی می باشد .

–         نوع کاربری : مسافربر

–         ظرفیت هر دستگاه : ……… نفره

–         سرعت : ……………….. متر بر ثانیه

–         تعداد توقف : ……………… ایستگاه

–         تعداد درب : ………….. برای هر دستگاه

–         تعداد درب کابین : …………. برای هر دستگاه

–         روش احضار : Duplex/Down – Collective

–         تابلو فرمان : مدل ………….

–         درایو : مدل …………………..

–         اندازه چاه : 260*410 سانتی متر

–         Cop & Lop : مدل ………………..

ماده ده ـ تعهدات پیمانکار

10-1- پیمانکار تعهد می نماید بدون وقفه و تعطیلی از روز انعقاد قرارداد عملیات موضوع قرارداد را شروع نماید و تعداد کارگران و استادکاران باید طوری باشد که در تحویل به موقع کار تعویق حاصل نگردد , در این مورد کارفرما حق خواهد داشت افزایش تعداد کارگران و استادکاران را از پیمانکار بخواهد .

10-2- پیمانکار تعهد می نماید استادکاران و کارگران خبره در رابطه با موضوع قرارداد را بکار گمارده و شخصاً خود هدایت آنها را به عهده گیرد و دستمزد و حقوق کامل ایشان را به موقع پرداخت نماید .

10-3- مسئولیت حفظ مقررات و نظم عمومی توسط کلیه کارکنان و کارگران پیمانکار به عهده ایشان بوده و کارفرما می تواند در صورت مشاهده موارد , این موضوع را به پیمانکار گزارش دهد و ایشان می بایست نفرات خاطی را از کارگاه اخراج نماید .

10-4- پیمانکار موظف است پس از دریافت پیش پرداخت در حداقل زمان نسبت به نهایی کردن پروفرم ها و ثبت سفارش های کالاهای موضوع قرارداد اقدام لازم انجام دهد .

10-5- پیمانکار موظف است آسانسور موضوع قرارداد را پس از ترخیص از گمرک جهت حمل از گمرک تا محل کارگاه تحت پوشش بیمه حمل قرار دهد .

10-6- پیمانکار موظف است قبل از اتمام مراحل اداری ترخیص , مراتب را به اطلاع کارفرما رسانده و هماهنگی های لازم برای محل تخلیه اجناس در کارگاه و همچنین حضور عوامل تحویل گیرنده را بنمایند .

10-7- پیمانکار موظف است حداقل یک نسخه از کلیه اسناد دریافتی از شرکت سازنده را در اختیار پروژه قرار دهد .

10-8- پیمانکار موظف است نمونه های مختلف کابین , شاستی و کلیه لوازمات تزئینی را که شرکت سازنده عرضه می نماید , به خریدار معرفی و پس از تأیید از طرف پروژه نسبت به سفارش طبق درخواست اقدام نماید .

10-9- کلیه عملیات آهن کشی ها چاهک ها جهت نصب توسط پیمانکار کنترل و نظارت می گردد و ایشان موظف به تحویل گرفتن کل اسکلت از مجری سازنده طبق استانداردهای موجود و نقشه های اجرایی می باشد ( همچنین ایشان می‌توانند کسانی را که در این مورد مهارت فنی دارند جهت اجرا به کارفرما پیشنهاد داده تا ایشان انتخاب نمایند ) .

10-10- پیمانکار بایستی هنگام تکمیل کابین و ساخت و قبل از حمل با هماهنگی با کارفرما شرایطی را جهت بازدید کارفرما و نماینده ایشان مهیا تا کارفرما بتواند هنگام ساخت و مونتاژ از کلیه اقلام , بازدید حین ساخت داشته باشند .

10-11- پیمانکار متعهد است از زمان شروع عملیات نصب بر طبق زمان بندی اعلام شده کار را به پایان برساند و دستگاه های مورد قرارداد را در شرایط کاملاً مناسب مطابق با ضوابط استاندارد تحویل و نصب و راه اندازی نماید .

10-12- پیمانکار موظف است پس از گشایش اعتبار اسنادی در بانک کارگزار مراتب را بطور کتبی به اطلاع خریدار برساند .

10-13- رعایت کامل مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان از جانب پیمانکار الزامی است .

10-14- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه مشکلات احتمالی و سختی کار و مشخصات فنی و نقشه های اجرایی را ملاحظه و سپس نسبت به امضای این قرارداد اقدام می نماید .

10-15- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه عملیات موضوع قرارداد را با رعایت اصول فنی و ایمنی کامل و حفظ جان کارگران خود در نهایت دقت انجام داده و به اتمام برساند . ضمناً رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز الزامی است .

ماده یازده ـ تحویل آسانسور

پس از راه اندازی هر دستگاه آسانسور و انجام عملیات تا مقطع حداقل 95 درصد پیمانکار ملزم بوده این مسئله را به طور کتبی به دستگاه نظارت کارفرما اعلام دارد .

بعد از دریافت گواهی نامه استاندارد ایران , پیمانکار ملزم به گزارش و ارائه این مسئله به کارفرما و یا دستگاه نظارت بوده و ظرف مدت 15 روز با حضور و تأیید کارفرما , دستگاه نظارت و پیمانکار صورت جلسه ای مبنی بر تحویل موقت دستگاه آسانسور امضاء خواهد شد . 6 ماه بعد از تاریخ تحویل موقت دستگاه ها با درخواست کتبی پیمانکار از کارفرما حداکثر در مدت 15 روز در جلسه ای با حضور و تأیید کارفرما , دستگاه نظارت و پیمانکار تحویل قطعی خواهد شد .

ماده دوازده ـ حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این قرارداد موضوع از طریق حکمیت آقا/ خانم/ شرکت/ موسسه…………………………..حل و فصل می گردد و آخرین حکم مرضی الطرفین در این قرارداد مراجع ذیصلاح قانونی می باشد .

ماده سیزده ـ موارد فسخ قرارداد

13-1- انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر ازطرف پیمانکار .

13-2- تأخیر در شروع بکار بیش از یک هفته از تاریخ ابلاغ قرارداد .

13-3- عدم اجرای تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده .

13-4- تأخیر در اجرای کار بطوری که دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و یا سوء نیت پیمانکار بنماید .

ماده چهارده- اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

 

این قرارداد در 14 ماده و 1 تبصره در سه نسخه تهیه شده و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه آن در حکم واحد بوده و دارای اعتبار واحد می باشد .

کارفرما                                                                                        پیمانکار

 

  نمونه قرارداد نصب و راه اندازی تأسیسات برقی

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

 ماده یک ـ موضوع قرارداد

اجرای کلیه عملیات کنده کاری و شیارزنی , لوله گذاری و کابل کشی , نصب فریم , نصب و سربلندی و راه اندازی کلید و پریز و سربندی و راه اندازی کلیه چراغ های سقفی و دیواری روکار و توکار و ایستاده و سربندی و راه اندازی تلفن های پروژه ………………………..

ماده دو ـ اسناد و مدارک قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-2- نقشه و مشخصات فنی .

2-3- کلیه دستور کارهایی که در حین اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .

ماده سه ـ مبلغ  قرارداد

مبلغ کل قرارداد حدوداً ……………… ریال پیش بینی می گردد که تا 25 درصد قابل افزایش یا کاهش می باشد که براساس صورت وضعیت پیشرفت کار طبق تأیید نماینده کارفرما قابل پرداخت خواهد بود براساس نرخ نامه پیوست .

ماده چهار ـ مدت قرارداد

مدت زمان پیش بینی شده برای انجام کار مفاد موضوع قرارداد از تاریخ مبادله ………….. روز تعیین شده است . 

ماده پنج ـ نحوه پرداخت

پس از اتمام کار پیمانکار موظف است نسبت به تهیه صورت وضعیت کارهای انجام شده اقدام و پس از تأیید نماینده کارفرما با توجه به مفاد قرارداد نسبت به پرداخت مبلغ کارکرد پس از کسر 10 درصد حسن انجام کار و 5 درصد مالیات اقدام خواهد شد .

تبصره : 5 درصد حسن انجام کار پس از تحویل موقت و 5 درصد پس از تحویل قطعی با درخواست کتبی پیمانکار و تأیید کارفرما به پیمانکار پرداخت می گردد .

ماده شش ـ تعهدات پیمانکار

6-1- پیمانکار ملزم به رعایت مبحث 13 مقررات ملی ساختمان و نشریه 1-110 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می‌باشد .

6-2- پیمانکار از محل کار بازدید و از کم و کیف آن کاملاً مطلع می باشد و کلیه نقشه ها و مشخصات فنی مربوط به اجرای کار را رویت نموده است و کلیه کارها را طبق نقشه و دستور کارها زیر نظر دستگاه نظارت بدون عیب و نقص انجام دهد .

6-3- پیمانکار می بایستی در تمام مراحل کار در کارگاه حاضر بوده و در غیاب خود نماینده تام الاختیار ذیصلاح با اطلاعات فنی مورد نیاز که مورد تأیید کارفرما نیز باشد حضور داشته باشد .

6-4- چنانچه پیمانکار نسبت به شروع کار در موعد مقرر اقدام ننماید , سپرده پیمانکار به نفع کارفرما ضبط و قرارداد فیمابین بدون نیاز به هیچگونه تشریفات لغو شده تلقی می گردد .

6-5- چنانچه پیمانکار پس از شروع کار به هر علت کار را متوقف نماید کارفرما می تواند بدون نیاز به تأمین دلیل از دستگاه های قضایی و مراجع ذیصلاح نسبت به تنظیم صورتجلسه کارکرد که به تأیید کارفرما رسیده اقدام و یک نسخه از آن را تحویل پیمانکار نماید .

6-6- پیمانکار متعهد به رعایت دقیق برنامه زمان بندی اجراء عملیات می باشد و در صورت هرگونه تأخیر که ناشی از کار پیمانکار باشد کلیه خسارات وارده متوجه وی خواهد بود .

6-7- پیمانکار حق واگذاری کار به غیر را ندارد و در صورت اثبات چنین سندی کارفرما حق هرگونه اقدام را به هرشکل و به صورت تام الاختیار خواهد داشت .

6-8- پیمانکار در حفظ و حراست اموال شرکت , ابزار و ماشین آلات , مصالح و قطعات مسئول است و کارفرما در هر مقطعی می تواند آمارگیری و بررسی از ابزار و وسایل ………………. نموده و در صورت وجود کمی و کاستی پیمانکار مسئول پاسخگویی و جبران است .

6-9- پیمانکار مسئولیت کامل ناشی از منع قانونی کار کردن افراد مشمول نظام وظیفه و اتباع بیگانه خارجی یا افرادی را که به نحوی از حق کار کردن محروم هستند را دارد و کارفرما فرض را بر این قرار داده که افراد پیمانکار هیچ نوع منع قانونی برای کار کردن ندارند .

6-10- پیمانکار ملزم می گردد هرگاه عدم صلاحیت اخلاقی و یا فنی یک یا چند تن از پرسنل وی بنا به تشخیص مسئولین کارگاه محرز گردد حداکثر ظرف مدت 48 ساعت از اعلام مسئولین کارکنان مذکور را تسویه حساب و تعویض و به جای آنها افراد مورد تأیید را به کار گمارد .

6-11- در صورت وقوع حادثه برای پرسنل پیمانکار , پیمانکار مسئولیت تهیه , تکمیل و امضا فرم گزارشات حادثه وزارت کار و همچنین کلیه جنبه های مالی و حقوقی آن را به عهده خواهد داشت .

6-12- پیمانکار مسئولیت کامل ایمنی پرسنل خود را به عهده داشته و متعهد خواهد بود که پرسنل خود را ملزم به استفاده از لوازم و وسایل استحفاظی نماید تا پرسنل دچار حادثه ناشی از کار نگردند . ضمناً رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز اجباری است .

6-13- پیمانکار تعهد می نماید که در پایان هر روز لیست کارگران خود را مشخص نمودن وظیفه مربوطه به دفتر کارگاه تحویل نماید .

ماده هفت ـ مشخصات فنی

7-1- تمامی لوله کشی های برق باید از تابلوی برق مربوط شروع و به جعبه تقسیم یا جعبه کلید و پریز ختم شود , بدین معنی که باقی گذاردن سر لوله به طور آزاد و یا استفاده از سرچپقی برای ختم لوله مجاز نیست .

7-2- در مکان های تر و مرطوب کلیه اتصالی های مجراها و لوله ها باید در برابر رطوبت عایق , و کلیه درپوش های جعبه تقسیم ها دارای واشر بوده و با پیچ به جعبه ها متصل شود .

7-3- در مواردی که از لوله های غیرفلزی استفاده می شود باید کلیه لوازم اتصال آن نیز از همان نوع انتخاب شود .

7-4- کلیه لوله های روکار و یا توکار باید با خط الرأس دیوارها و سقف , موازی و یا عمود بر آن , به طرز منظمی نصب شود . همچنین فواصل لوله ها از یکدیگر باید مساوی بوده و شعاع خمش لوله ها یکسان باشد .

7-5- خم کردن لوله ها , در صورت لزوم , باید به گونه ای انجام شود که لوله ها زخمی نشده و قطر داخلی آن به طور مؤثر نقصان نیابد . برای لوله های با قطر 25 میلی متر می توان از لوله خم کن دستی استفاده کرد لیکن برای لوله های با قطر بیش از 25 میلی متر باید از ماشین خم کن استفاده شود .

7-6- تعداد خم ها , در مسیر لوله کشی بین دو نقطه اتصال مکانیکی مانند دو جعبه ( اعم از جعبه تقسیم و یا جعبه کلید و پریز ) و یا یک جعبه و یک بوشن و یا دو بوشن در صورتی که تعداد  خم ها از چهارخم 90 درجه ( مجموعاً 360 درجه ) بیشتر گردد باید از جعبه کشش (pull box) استفاده شود .

7-7- در مواردی که لوله ها در کارگاه بریده می شود باید لبه های تیز و برنده آن از داخل و خارج لوله صاف , و به کلی برطرف شود .

7-8- لوله های له شده و زده دار نباید در لوله کشی مصرف شود , و در هنگام نصب نیز باید دقت و مواظبت به عمل آید که لوله ها زخمی و معیوب نشود .

7-9- تمام مجاری و لوله ها باید از یک نقطه اتصال تا نقطه اتصال دیگر ( جعبه تقسیم به جعبه تقسیم یا پریز به پریز و مانند آن ) به صورت پیوسته امتداد یابد .

7-10- دهانه ورودی لوله هایی که از ساختمان خارج و یا به ساختمان وارد می شود باید به طریقی در برابر آب و گاز مسدود شود .

7-11- کلیه لوله ها و مجاری و جعبه ها و مانند آن باید در جریان نصب به طریق مناسب و به طور موقت مسدود شود تا از ورود گچ و شن و مواد خارجی مشابه به داخل آن جلوگیری شود .

7-12- لوله ها باید در هنگام نصب خالی باشد و سیم ها یا کابل ها پس از پایان لوله کشی به داخل آن هدایت شود .

7-13- حداقل فاصله بین لوله های برق و سایر لوله های تأسیساتی از قبیل آب , بخار , گاز , و امثال آن باید 15 سانتی متر باشد .

7-14- در مسیر لوله کشی توکار در هر نقطه اتصال چراغ , کلید , پریز و مانند آن باید یک جعبه متناسب با مورد کاربرد نصب شود .

7-15- کلیه هادی هایی که به جعبه تقسیم یا جعبه کشش وارد می شود باید در برابر ساییدگی حفاظت شود , به این ترتیب که برای حراست پوشش عایق سیم ها , در محل ورود هادی , یا اتصال لوله به جعبه تقسیم , و مانند آن , باید یک بوشن فیبری و یا برنجی نصب شود مگر اینکه معادل آن در ساخت جعبه در نظر گرفته شده باشد .

7-16- اندازه جعبه های تقسیم یا کشش باید طوری انتخاب شود که فضای کافی برای سیم ها و کابل های داخل آن وجود داشته باشد .

7-17- در موارد اتصال لوله به جعبه در صورتی که از بوشن یا مهره قفلی استفاده شود جعبه های مدور نباید به کار برده شود.

7-18-جعبه های اتصال و جعبه تقسیم های فلزی مخصوص کشش باید با مهره قفلی یا بوشن متناسب با نوع لوله کشی به لوله متصل شود و دقت کافی به عمل آید که رزوه های سرلوله به قدر کافی به داخل جعبه وارد شود و در نتیجه محل لازم برای نصب بوشن یا مهره قفلی و تأمین اتصال الکتریکی محکم با جعبه مربوط به وجود آید .

7-19- در لوله کشی فلزی کلی اتصالات اعم از لوله و جعبه ها و سایر لوازم مربوط باید به نحوی انجام شود که اتصال مؤثر الکتریکی تحقق پذیرد .

7-20- مجاری فلزی , جعبه های تقسیم و کشش , تابلوها , کابل های زره دار , و لوازم لوله کشی مربوط , باید به سیستم زمین اتصال داده شد .

7-21- در مواردی که لوله ها به کانال فلزی, یا تابلو, و یا هر نوع صفحه فلزی, ختم می شود, اتصال باید به وسیله بوشن برنجی و واشر سربی انجام شود .

7-22- کلیه مجاری و لوله هایی که به جعبه های تقسیم و یا کشش , تابلوها , کابینت ها , و مانند آن ختم می شود . باید به طریق مقتضی , علامت گذاری و مشخص شود .

7-23- کلیه لوازم الکتریکی , باید به طور کاملاً مستقل روی دیوارها نصب شود و اتکایی به لوله های برق مجاور خود نداشته باشد .

ماده هشت ـ مشخصات فنی لوله کشی توکار

8-1- در دیوارهای بتنی برای نصب و عبور لوله های برق باید هنگام قالب بندی محل لازم در نظر گرفته شود . کندن شیار روی این گونه دیوارها , یا سقف و کف بتنی , پس از اتمام بتن ریزی , مجاز نخواهد بود .

8-2- در دیوارهای آجری , شیارکنی و یا جاسازی و ایجاد سوراخ برای نصب لوله های برق , باید پس از کاهگل کاری و یا گچ و خاک دیوارها و یا سقف انجام شود . عمق این گونه شیارها باید به نحوی باشد که اولاً , بیش از نصف ضخامت دیوار برداشته نشود و ثانیاً , سطح خارجی لوله نصب شده , حداقل 5/1 سانتی متر زیر سطح تمام شده دیوار قرار گیرد .

8-3- تمامی جعبه های تقسیم , کشش و کلید و پریز باید به گونه ای نصب شود که لبه خارجی آن با سطح تمام شده دیوار کاملاً هم سطح و تراز باشد . در مواردی که این گونه جعبه ها پایین تر از سطح دیوار قرار گیرد , باید به وسیله حلقه های قابل تنظیم لبه های خارجی جعبه با سطح دیوار یکسان شود .

8-4- لوله های توکار باید به طریقی نصب شود که از پیچ و خم های اضافی امتناع شود و حتی المقدور از کوتاه ترین فاصله استفاده شود .

8-5- لوله های توکار باید حداقل 15 میلی متر زیر سطح تمام شده دیوار یا سقف نصب شود .

8-6- در مواردی که لوله ها در کف نصب می شود حداقل فاصله از روی لوله تا سطح تمام شده باید سه سانتی متر باشد .

8-7- جعبه های تقسیم و کشش و امثال آن , باید به گونه ای نصب شود که سیم ها و کابل های محتوی آن بدون تخریب ساختمان و یا خاکبرداری قابل دسترسی باشد ضمن اینکه حتی المقدور دور از انظار قرار گیرد .

8-8-  اتصالات بدون رزوه باید به طور محکم انجام شود . در مکان های مرطوب یا در جایی که لوله در بتن یا زیرخاک و امثال آن دفن می شود , اتصال باید از نوعی باشد که از ورود آب به داخل لوله ها جلوگیری کند .

ماده نه ـ مشخصات فنی سیم کشی

9-1- سیم های مدارهای مختلف الکتریکی حامل ولتاژهای متفاوت باید از لوله های جداگانه عبور کند .

9-2- هادی های مربوط به یک مدار باید کلاً در داخل یک لوله یا مجرا یا کانال سیم کشی (ترانکینگ) کشیده شود .

9-3- سیم نول هر مدار فیوز باید به طور مجزا تعبیه شود و استفاده از یک نول مشترک برای مدارهای مختلف مجاز نخواهد بود .

9-4- به کار بردن سیم اتصال زمین ( هادی حفاظتی ) به جای سیم نول مجاز نمی باشد , سیم نول ( خنثی ) باید به طور جداگانه کشیده شود .

9-5- تمامی سیم های درون لوله ها اعم از سیم خنثی (سیم صفر ) و یا سیم محافظ ( مخصوص اتصال بدنه به زمین ) باید دارای پوشش باشد .

9-6- لوله های فلزی و پوشش های فلزی سیم های عایق دار نباید به عنوان سیم نول یا سیم حفاظت مورد استفاده قرار گیرد.

9-7- تمامی مدارها باید در داخل مجاری ساختمانی ( کانال ها , رایزرها و غیره ) , کانال های ویژه سیم کشی ( مانند ترانکینگ و نظایر آن ) یا لوله ها یا نگهداری مخصوص به گونه ای نصب یا هدایت شود که بازدید , خارج کردن و نصب مجدد آن در داخل مجاری , لوله ها و دیگر محل های ذکر شده بدون ایجاد خرابی و کندوکاو , امکان پذیر باشد .

9-8- استفاده از مسیر (شافت) آسانسور به عنوان کانال بالارو برای هر نوع مداری جز مدارهای مجاز مربوط به خود آسانسور ممنوع است .

9-9- سیستم سیم کشی باید به گونه ای علامت گذاری شود که شناسایی هادی ها برای  بازرسی , آزمایش و تعمیرات بعدی به سهولت امکان پذیر باشد .

9-10- پوشش سیم ها برای مصارف مختلف باید به رنگ های متفاوت باشد , لیکن برای یک نوع مصرف همچون سیم کشی سیستم تلفن و مانند آن , رنگ پوشش سیم در تمام ساختمان باید یکسان انتخاب شود به گونه ای که تغییرات و تعمیرات بعدی به سهولت انجام پذیرد .

9-11- سیم ها و کابل ها نباید از ابتدا در داخل لوله های برق قرار داده شود بلکه باید پس از نصب لوله ها و اتمام نازک کاری , در موقع مناسب نسبت به قرار دادن آن در داخل لوله ها اقدام شود .

9-12- تمامی سیم هایی که در داخل لوله های برق قرار می گیرد باید یک تکه و بدون زدگی باشد .

9-13- اتصال سیم ها به یکدیگر باید در داخل جعبه های تقسیم انجام شود و موکداً به وسیله ترمینال صورت پذیرد .

9-14- سرسیم های افشان باید قبل از قرار گرفتن در ترمینال با لحیم کاری یکپارچه شود .

9-15- پوشش سرسیم ها ( به ویژه سیم های افشان ) باید با استفاده از ابزار مخصوص ( سیم لخت کن ) برداشته شود و توجه گردد که به رشته ها یا هادی ها آسیبی وارد نشود .

9-16- در هر نقطه خروجی و در هر قسمت کلیدی حداقل باید 15 سانتی متر از سیم برای ایجاد اتصالات و وصل وسایل و دستگاه های مربوطه در نظر گرفته شود مگر آنکه سیم بدون اتصال از آن نقطه یا سمت عبور داده شود .

9-17- اتصال سیم ها به شینه های تابلو , ماشین ها و مصرف کننده های دیگر فقط با پیچ و مهره مجاز است .

9-18- هر رشته سیم نول باید مستقلاً به شینه نول تابلو متصل شود و اتصال دو یا چند سیم نول به هم بسته به تابلو مجاز نخواهد بود .

9-19- تمامی مدارهای نهایی روشنایی و پریزها , برای اتصال به بدنه های هادی چراغ ها یا کنتاکت حفاظتی پریزها (برحسب مورد) باید شامل هادی حفاظتی باشد .

9-20- سیم های لخت که به سیستم زمین متصل نیست باید فقط روی مقره کشیده شود و از دیوارها و قسمت های فلزی و ساختمان ها فاصله کافی داشته باشد .

9-21- سیستم های سیم کشی روکار یا توکار که در محیط های تر و مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد باید با استفاده از لوله های فولادی مقاوم در برابر زنگ زدگی و خوردگی , یا پلاستیکی سخت انجام شود .

9-22- لوازم سیم کشی که در محیط های تر و مرطوب به کار می رود باید مجهز به اتصالات متناسب بانوع سیم کشی باشد تا از نفوذ آب و رطوبت به درون لوله ها و سایر تجهیزات مانند جعبه ها , کلیدها , پریزها , چراغ ها و سایر مصرف کننده ها جلوگیری شود .

ماده ده ـ مشخصات فنی کلید و پریزها

10-1- کلیدهایی که محل نصب آن جنب در ورودی واقع می شود باید درطرف قفل قرار گیرد .

10-2- محل نصب کلید و پریز و مانند آن , در محل هایی که کاشی کاری می شود , باید به گونه ای تعیین شود که هرکدام از لوازم مزبور در مرکز یک کاشی قرار گیرد .

10-3- روش بستن کلید و پریز به جعبه زیر آن باید به وسیله پیچ بوده و محل ورود آن رزوه شده باشد و نحوه اتصال لوله به جعبه باید به وسیله بوش برنجی انجام شود .

10-4- کلیه چراغ های سقفی و آویز بایستی در مرکز سقف ها به نسبت های مساوی از دیوار نصب شده و حالت تقارن از یکدیگر را حفظ کند . کلیه سیم ها و حلقه ها باید کاملاً در داخل چراغ قرار گیرند .

10-5- چراغ های سقفی باید به سقف اصلی ساختمان نصب شود و در صورت وجود سقف کاذب چراغ ها باید به سقف اصلی آویزان شود , قابل چراغ نیز نبایستی در سقف کاذب محکم شود . اتصال چراغ ها به سقف اصلی به وسیله رول پلاک و پیچ خواهد بود .

ماده یازده ـ تعهدات کارفرما

11-1- پرداخت مبلغ انجام کار به پیمانکار مطابق نرخ نامه پیوست .

11-2- تهیه مصالح و لوله و سیم و کابل طبق برآوردی که توسط پیمانکار تهیه می شود .

لازم به ذکر است که پیمانکار در تخمین و سفارش مصالح برای کار خود می بایست دقت کافی بکار ببندد که از سفارش بیش از نیاز خودداری شود .

11-3- تهیه اتاق استراحت و برق جهت استراحت پیمانکار .

ماده دوازده ـ موارد فسخ قرارداد

در صورتی که پیمانکار به هر علت عمداً یا سهواً در ایفاء تعهدات خود قصور ورزد و یا به حسب تشخیص کارفرما قادر به ایفا تعهدات خود نباشد کارفرما می تواند نسبت به فسخ این قرارداد اقدام نماید .

ماده سیزده اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

 

این قرارداد در سیزده ماده و یک تبصره  در سه نسخه تهیه و تنظیم شده که هر نسخه حکم واحد را دارد و قابل اعتبار می باشد .

 

کارفرما                                                                            پیمانکار

نرخ نامه پیوست

  1. لوله کشی برق با لوله پی وی سی از نمره 5/13 الی 16 با کنده کاری از قرار هر متر طول ……………………. ریال .
  2. لوله کشی برق با لوله پی وی سی از نمره 29 الی 42 با کنده کاری از قرار هر متر طول …………………… ریال .
  3. سیم کشی از نمره 6/0 تا 5/2 از قرار هر متر طول …………………………………………… ریال .
  4. سیم کشی از نمره 4 الی 6 از قرار هر متر طول …………………………………………………. ریال .
  5. کابل کشی توکار 5/1*2 الی 5/2*4 از قرار هر متر طول …………………………………… ریال .
  6. کابل کشی تلفن 2 زوجی الی 15 زوجی از قرار هر متر طول ……………………………….. ریال .
  7. کابل کشی تلفن 20 زوجی الی 40 زوجی از قرار هر متر طول …………………………….. ریال .
  8. کابل کشی 16*4 الی 16+35*3 از قرار هر متر طول ………………………………………… ریال .
  9. کابل کشی 4*4 الی 10*4 از قرار هر متر طول ………………………………………………… ریال .
  10. نصب انواع کلید پریز با قوطی و کنده کاری هر عدد …………………………………………. ریال .
  11. نصب چراغ فلورسنت 40*1 الی 20*2 هر عدد  ………………………………………………… ریال .
  12. نصب چراغ فلورسنت 40*2 الی 40*3 هر عدد  ………………………………………………… ریال .
  13. نصب چراغ سقفی و دیواری ( دکوراتیو) با لامپ معمولی هر عدد  …………………… ریال .
  14. نصب شاسی دتکتور و آژیر  ……………………………………………………………………………. ریال .
  15. نصب و راه اندازی دستگاه اعلام حریق بطور کامل  …………………………………………. ریال .
  16. نصب تابلو طبقات و موتورخانه هر دستگاه  …………………………………………………….. ریال .
  17. نصب تابلو اصلی ساختمان هر دستگاه  ……………………………………………………………. ریال .
  18. سیم کشی ارت 16*1 الی 35*1 هر متر طول  ……………………………………………………. ریال .
  19. نصب فن روی شیشه با برشکاری شیشه هر عدد  …………………………………………….. ریال .
  20. نصب تجهیزات چاه ارت هر حلقه …………………………………………………………………….. ریال .
  21. نصب کلید و پریز با قوطی مربوطه کولر گازی هر عدد  ……………………………………… ریال .
  22. نصب آیفون هر گوشی ………………………………………………………………………………………. ریال .

  نمونه قرارداد تعمیرات ماشین آلات مشغول به کار

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده 1- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از تعمیرات ماشین های مشغول به کار کارخانه ……………. به شرح لیست پیوست و انجام تغییرات و تعمیرات اساسی و راه اندازی هیج ماشینی شامل این قرارداد نیست.

ماده 2- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ ……………………………. لغایت ………………………….. به مدت …………… ماه شمسی می باشد که در صورت توافق قابل تمدید خواهد بود.

ماده 3- مبلغ قراداد

مبلغ قرارداد پرداخت ماهانه مبلغ ………………. ریال در آغاز هر ماه است.

ماده 4- تعهدات پیمانکار

1-4-پیمانکار مکلف است در هر ماه یک روز در هفته که در نیمه دوم هر هفته ( ترجیحاً  ……….. ) و روزهای غیر تعطیل باشد در محل کارخانه حضور یابد.

2-4-هر روز کاری حداکثر ……………… ساعت خواهد بود.

3-4-در صورت عدم امکان حضور در روز موعد در هر هفته روز دیگری با توافق طرفین جهت حضور پیمانکار تعیین می گردد.

4-4-پیمانکار بایستی لیست قطعات و ملزومات مورد نیاز برای انجام تعمیر و یا تعویض را تعیین و به کارفرما ارائه نماید.

5-4-پیمانکار تشکیل پرونده و شناسنامه برای نگهداری اطلاعات و ثبت وقایع و تعمیرات انجام شده توسط خود را به عهده دارد.

ماده 5 – تعهدات کارفرما

1-5-کارفرما موظف است وسیله ایاب و ذهاب پیمانکار را فراهم نماید.

2-5-کارفرما موظف است نسبت به پرداخت وجه به پیمانکار طبق ماده 3 قرارداد اقدام نماید و در صورت عدم پرداخت به موقع قرارداد فسخ می گردد.

3-5-کارفرما موظف است نسبت به فراهم نمودن امکانات و برنامه ریزی برای توقف                ماشین ها طبق توصیه پیمانکار، اقدام نماید.

4-5-تهیه و تدارک کلیه قطعات و امکانات به عهده کارفرما می باشد.

5-5-کارفرما دستور همکاری با پیمانکار را به پرسنل ذیربط خواهد داد و جهت تسهیل در انجام کار یک نفر را جهت ارتباط مستقیم با وی تعیین می نماید.

ماده 6- فسخ یا خاتمه دادن به قرارداد

فسخ قرارداد به پیشنهاد هر یک از طرفین و یک ماه زودتر امکان پذیر است.

ماده 7- حل اختلاف   

 در صورت بروز هر گونه اختلاف ابتدا از طریق مذاکره حل و فصل خواهد شد و در صورت لزوم رأی داور مرضی الطرفین مورد اجرا گذاشته خواهد شد.

ماده ۸- اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود.

این قرارداد شامل 8 ماده و ده بند در دو نسخه بدون خط خوردگی و لاک گرفتگی تنظیم و به امضا طرفین رسیده و مبادله گردیده و هر یک از نسخ به تنهائی دارای اعتبار می باشد.

 

                                                    کارفرما                                                                          پیمانکار

  نمونه قرارداد تعمیر و نگهداری دستگاه های صنعتی

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد متعهد له نامیده می شود

 خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس متعهد نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده 1- موضوع قرارداد :

عبارت است از تعمیر و نگه داری و بازدید های فنی و عند اللزوم تعویض قطعات معیوب دستگاه ………، موضوع قرارداد به شماره سریال                 به طوری که دستگاه مزبور به نحو مطلوب همواره قابلیت بهره برداری را داشته باشد. 

ماده 2- مدت قرارداد :

مدت قرارداد عبارت است                          ماه / سال از تاریخ                الی

ماده 3-امور مالی و مبلغ قرارداد :   

الف: مبلغ و نحوه پرداخت : هزینه خدمات فنی دستگاه موضوع این قرارداد به صورت مقطوع به حروف               ریال و طبق جدول پیوست می باشد که در چهار مرحله به شرح ذیل پرداخت می گردد :

1-………………درصد بعنوان پیش پرداخت در قبال اخذ چک

2-………………درصد بعد از تائید مرحله اولیه کار

3-

4-

تبصره : متعهد له در هر یک از مراحل فوق در صورتی اقدام به پرداخت وجه خواهد نمود که متعهد تعهدات مرحله قبل را به نحو احسن انجام داده و آن را به تائید مکتوب کارفرما رسانده باشد .

ب: تضمینات :

در زمان انعقاد قرارداد متعهد مبلغ              ریال معادل …………… بهای قرارداد به عنوان تضمین حسن انجام معامله به صورت تضمین نامه بانکی / سفته                             و مبلغ               ریال معادل ………………………………بهای قرارداد به عنوان تضمین پیش پرداخت به صورت ضمانت نامه بانکی صادره از بانک             که تا تاریخ              معتبر بوده و در صورت درخواست متعهد له ، متعهد ملزم به تمدید یا تبدیل آن می باشد را به متعهد له تسلیم می نماید و پس از انجام کامل تعهدات در خاتمه قرارداد تضمینات مذکور به متعهد مسترد خواهد شد .

تبصره : در صورت تخلف متعهد از هر یک از مفاد این قرارداد ، قرارداد توسط متعهد له فسخ و تضمین حسن انجام کار ضبط و وصول خواهد شد و متعهد حق هیچ گونه اعتراضی ندارد .

ماده 4- کسور قانونی :

پرداخت هرگونه عوارض و مالیات و سایر حقوق دولتی به عهده متعهد می باشد که متعهد له در هر پرداخت        % بابت مالیات و 5% بابت حق بیمه موضوع ماده 38 ق تامین اجتماعی کسر می نماید . بدیهی است مبلغ اخیر الذکر به مجرد ارائه مفاصا حساب از سازمان تامین اجتماعی توسط متعهد به وی مسترد خواهد گردید .

ماده 5- حوادث قهریه   

در صورت بروز هر گونه حادثه ای که خارج از حیطه اقتدار متعهد یا متعهد له باشد به نحوی که مستقیماً در انجام تعهدات طرفین تاثیر نماید مسئولیت طرفین قرارداد حسب مورد تا حدودی که مربوط به علل و عوامل مذکور می گردد در قبال یکدیگر ساقط می گردد.

ماده 6- فسخ قرارداد:

در صورتیکه متعهد له تمایل به ادامه قرارداد نداشته باشد ، می تواند موضوع را حداقل  …….. روز   قبل به متعهد اعلام و قرارداد را به طور یک جانبه فسخ نماید.

ماده 7- حل اختلاف :

اختلافات ناشی از تعبیر و تفسیر یا اجراء مفاد این قرارداد به   داوری……….ارجاع و نظر مرجع مذکور قابل اجرا است.

ماده 8- تائیدات و تعهدات طرفین :  

1-8- تهیه ملزومات مصرفی مانند ………………… و غیره به عهده متعهد بوده و متعهد له مساعدت لازم در این زمینه را خواهد نمود .

2-8- تهیه ملزومات و قطعات یدکی جهت تعمیر و نگه داری دستگاه موضوع قرارداد به عهده متعهد بوده و متعهد له فقط هزینه خرید آن را برابر نرخ های معینه می پردازد .

3-8- متعهد مکلف است حداقل                   مرتبه در سال فواصل مساوی دستگاه های موضوع قرارداد را بازید و کنترل نموده و در صورت لزوم رفع نقص نموده و تذکرات ارشادی جهت حفظ و استفاده صحیح از دستگاه ها را به مسئول مربوطه داده و موارد مهم را کتباً اعلام نماید .

4-8- متعهد موظف است به محض اعلام متعهد له در طول ساعت  ……..الی در تهران و شهرستان ها متخصصین خود را جهت تعمیر و راه اندازی نماید .

تبصره : در صورتی که در مهلت فوق الذکر متعهد نتواند تعهد خود را انجام دهد بابت هر ساعت تاخیر مبلغ  …….       ریال جریمه تعلق  خواهد گرفت که از صورت حساب متعهد یا از تضمین حسن انجام معامله کسر خواهد شد . و این مبلغ غیر از پرداخت خسارتی است که ممکن در اثر معیوب ماندن دستگاه به متعهد له وارد گردد .

5-8- در صورتیکه هر یک از دستگاه ها به تعمیرات  اساسی نیاز داشته باشد متعهد موظف است ضمن تشخیص مورد و اعلام کتبی آن به متعهد له مدت زمان تعمیر اساسی را نیز متذکر شود (قید نماید ).

در صورتی که این تشخیص مورد تائید متعهد له باشد پس از تعمیر و بازسازی ، متعهد له هزینه قطعات و لوازمی که متعهد بر دستگاه ها نصب نموده است را برابر نرخ های معینه به مشار الیه خواهد پرداخت .

تبصره : تکلیف متعهد به تشخیص تعمیرات اساسی مانع از تقاضای متعهد له نسبت به بررسی و انجام تعمیرات اساسی  نمی باشد. و در هر حال اگر در این خصوص و همچنین در تشخیص مصادیق تعمیر اساسی بین طرفین اتفاق  نظر وجود نداشت ، نظر  متعهد له لازم الاجرا است .

6-8- متعهد در شهر های ……………

نماینده یا متخصص مقیم دارد و هزینه خدمات فنی دستگاه موضوع قرارداد در شهر هایی که متعهد نماینده یا متخصص مقیم ندارد بر مبنای مسافت تا نزدیک ترین شعبه نمایندگی تعمیراتی متعهد طبق جدول ذیل افزایش می یابد 

ردیف                 فاصله محل نصب تا نزدیکترین مرکز تعمیرات                         درصد افزایش نرخ

1                      50 الی 100 کیلومتر                                                                               ………..

2                      101 الی 200 کیلومتر                                                                             ………..

3                      201 الی 300 کیلومتر                                                                             ………..

4                      301 الی 400 کیلومتر                                                                             ………..

5                      401 الی 500 کیلومتر                                                                             ………..

6                      501 الی کیلومتر به بالا                                                                             ………

7-8-متعهد اعلام نمود مشمول ممنوعیت مذکور در قانون منع مداخله دولت در معاملات دولتی مصوب 22/10/37 نمی باشد و به هیچ عنوان اشخاص مذکور در این قانون را در موضوع قرارداد سهیم و ذینفع نمی کند و اگر خلاف آن ثابت شود متعهد له قرارداد را فسخ و کلیه خسارت وارده را به تشخیص خود تعیین و از اموال متعهد وصول نماید و علاوه بر تحمل مجازات قانونی باید خسارت ناشی از بطلان قرارداد را تحمل نماید .

8-8- متعهد مکلف است در تمام مراحل تعهدات خود را با حسن نیت تمام انجام داده و در تمام مراحل ، اعم از خرید و تعویض یا نصب لوازم یدکی و یا سایر تعمیرات جزئی و اساسی رعایت صرفه و صلاح متعهد له را بنماید .

در غیر این صورت متعهد له می تواند ضمن اجرای تبصره بند ب ماده 3 کلیه خسارات وارده را از مطالبات و سایر اموال متعهد به هر نحو که صلاح بداند ضبط و وصول نماید و مشار الیه حق هیچ گونه اعتراضی نخواهد داشت .

ماده 9- سایر شرایط :  

ماده 10- اقامتگاه  و شماره تماس طرفین  :

متعهد له :

متعهد :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند والا کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

تبصره 2:این قرارداد در18 ماده و            تبصره در         نسخه به اعتبار و حکم واحد تنظیم و مبادله گردیده است.

 

 امضاء متعهد                                                                   امضاء متعهد له